2410537394 6974858723 1)Μανδηλαρά 7, 2)Μάνου Λοΐζου 56, Λάρισα info@germanika-chamos.gr

Σχολή Γερμανικής Γλώσσας 
Κωνσταντίνος Χάμος

Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου HEIDELBERG - Λάρισα


Η Σχολή Γερμανικής Γλώσσας του Κωνσταντίνου Χάμου, που ιδρύθηκε το 1993, αποτελεί πρωτοπόρο φορέα στον χώρο της διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας και κουλτούρας στη Λάρισα. Με εξειδίκευση στην εκπαίδευση μικρών μαθητών και ενηλίκων, η Σχολή λειτουργεί με δύο διδακτήρια, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μαθήματα σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Το πρώτο διδακτήριο, βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας στην Μανδηλαρά 7, ενώ το δεύτερο διδακτήριο στη συνοικία Νέα Πολιτεία, Μάνου Λοίζου 56. Και τα  δύο προσφέρουν  μια ευχάριστη και σύγχρονη ατμόσφαιρα για την ποιοτική εκμάθηση, συνδυάζοντας την άνεση με την αποτελεσματικότητα.
Ο ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Χάμος είναι απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας και Πολιτικών Επιστημών του φημισμένου πανεπιστημίου Heidelberg της Γερμανίας. Επιπλέον, ο κ. Χάμος έχει εξειδικευτεί με Master στη Διδακτική και Μεθοδολογία της Γερμανικής Γλώσσας, προσφέροντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στους μαθητές της σχολής.
Στη Σχολή Γερμανικής Γλώσσας οι αξίες μας αποτελούν το θεμέλιο του εκπαιδευτικού μας έργου. Η εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός μας, η δέσμευσή μας στην ποιότητα και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι μαθητές μας αποτελούν τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η φιλοσοφία μας.

 

Τμήματα Παιδικά

Τμήματα Παιδικά

Ευέλικτα και προσαρμοσμένα προγράμματα εκμάθησης με επίκεντρο τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τμήματα Εφηβικά

Τμήματα Εφηβικά

Ανάλογα με τους στόχους και τον διαθέσιμο χρόνο σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τμήματα διαφόρων ταχυτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Ενηλίκων

Εντατικά και υπερεντατικά τμήματα ενηλίκων, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαδικτυακά  Τμήματα

Διαδικτυακά Τμήματα

Τα Online μαθήματα ήρθαν για να μείνουν με πολύ φιλικότερα δίδακτρα. Η Σχολή Γερμανικής Γλώσσας έχει εντάξει την τηλεκπαίδευση της γερμανικής γλώσσας στον τρόπο εκμάθησης της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ